10 systemer bundet sammen i én platform

Det kræver overblik, samarbejdsevner og en god proces at få mange underleverandører til at samarbejde om én udviklingsopgave. Nic. Christiansen Gruppen ønskede at skabe Danmarks første platform, som koncentrerer sig 100 % om digital billeasing, nemlig SimplyGo. Det hjalp Klean med at realisere.

VÆRDI
Leasing af bil 100% digitalt på under tre minutter

KUNDE
Nic. Christiansen Gruppen

SERVICE
Digital platform

KUNDEANSVARLIG 
Jesper Sørensen

SimplyGo

Konceptet og designet var klar, da Klean fik opgaven: “Man skal kunne lease en bil på under tre minutter, inkl. kreditvurdering, abonnementsbetaling og kontraktunderskrift med NemID”.

Det lyder enkelt. Men i praksis er det en kompleks opgave at udvikle en sådan platform. Systemlandskabet er avanceret, og der er mange snitflader mellem de forskellige systemer og elementer.

Klean bandt ønsker, krav, teknologier, systemer, flow og mennesker sammen i en proces med løbende justeringer til funktionalitet, personaleudskiftning og afklaring af de uforudsete udfordringer, der altid opstår, uanset hvor godt du forbereder dig.

Den færdige løsning, som i øvrigt fik en 3. plads ved FDIH’s E-handelspris, holder løftet: SimplyGo’s kunder kan lease en bil 100% digitalt på under tre minutter.

Skal vi drøfte hvordan vi kan binde din digitale forretning sammen?

Kontakt Ole