Vær tryg og få fuld valuta for pengene med Klean som udviklingspartner

Hos Klean udvikler vi mange forskellige digitale løsninger. Fælles for dem er, at de forbinder dig effektivt med dine kunder og skaber synlige resultater. Vi lægger den digitale strategi og forbereder organisationen på forandringer. Vi designer og udvikler effektiv ecommerce, der både differentierer på oplevelse og performance. Og vi tænker løsningen ind i den samlede brugeroplevelse på tværs af platforme. Sammen med dig.

For at dette skal kunne lykkes - hver gang - læner vi os op af en velafprøvet proces og samarbejdsmodel, der sikrer et godt resultat med en høj kvalitet til den aftalte pris. En skalerbar proces, der kan skræddersyes til den enkelte kundes behov, men som samtidigt sikrer, at vi kommer godt fra land og ikke vokser ud af de platformsmæssige sko efter den første release.

Kom godt fra start med en effektiv foranalyse

Vi sætter strøm til det meste. Nogle gange er der tale om et pilotprojekt, etablering af et nyt website eller lancering af et ny ecommerce platform. Andre gange skal vi optimere og videreudvikle en eksisterende løsning med nye services og intelligente teknologier.

Uanset hvilken digital løsning, vi ender med at udvikle, starter vi altid en foranalyse, hvor vi får fastlagt korte og langsigtede mål, teknisk fundament og et scope for den første release. De aktiviteter og workshops, der knytter sig til foranalysen kan skrues op og ned afhængig af jeres behov - ja, faktisk fungerer processen meget ofte som en tjekliste, hvor vi sammen med kunden gennemgår, hvordan vi holder både det korte og lange lys tændt i udviklingsprocessen.

Skab mest mulig begejstring hos kunderne med mindst mulig indsats

Vi forsøger altid at indfri et forretningspotentiale ved at fokusere på at udvikle den første version af en digital løsning, der vækker størst mulige begejstring og glæde hos kunderne med den mindst mulige indsats. Det kalder vi et 'Minimum Loveable Product' (MLP).

Med denne tilgang får vi hurtig feedback tilbage fra markedet og kan fokusere på at skabe værdi med små tiltag og løbende justeringer frem for et stort big bang, der ofte rammer forbi kundernes behov.

Bliv en del af teamet og få hjælp til alt det svære

Som kunde hos Klean er du en del af et team. Når vi lykkes bedst, får vi spillet jer endnu bedre på banen og tager jer i hånden på de strækninger, hvor forhindringerne for en digital omstilling er størst.

Du er eksperten, når det gælder forretningen og de markeder, du opererer i. Som din tætte samarbejdspartner er Klean den faglige specialist, der sikrer, at samarbejdet bærer frugt med en effektiv udvikling, sikker levering og solid forankring af de digitale løsninger hos jer.