Mester er altid med i kurven hos VVS Mester

De danske forbrugere handler på nettet fordi det er bekvemt. I VVS Mesters nye webshop får du altid mester med i kurven, så dine nye VVS artikler installeres professionelt. Meget mere bekvemt bliver det ikke.

VÆRDI
Fra én blandt mange til unik platform

KUNDE
Solar A/S

SERVICE
Digital platform

KUNDEANSVARLIG 
Jesper Sørensen

Fra én blandt mange til unik

VVS branchen har forlængst indtaget B2C E-handelsmarkedet, og flere virksomheder slås for at være billigst på toiletter, håndvaske, armaturer og et væld af fittings til gør-det-selv segmentet.

Med den skrappe konkurrence kan det synes svært at være ny spiller på vvs-markedet. Men hos VVS Mester udnytter man konkurrencen til at skille sig ud i mængden.

VVS Mester, som er en landsdækkende sammenslutning af autoriserede VVS-installatører, sælger også toiletter, håndvaske og armaturer — men kun inklusiv montering. Det handler om bekvemmelighed, og det handler om at sikre kvalitet og den lokale håndværkers faglighed.

Bekvemmelighed har overhalet pris

I mange brancher er bekvemmelighed en trend. Måltidskasser og andre abonnementstjenester stormer frem, servicevirksomheder reparerer stenslag og skifter hjul på din bil på parkeringspladsen, og vi shopper i stigende grad fra vores smartphones, fordi det er mere bekvemt end at finde sin computer frem.

FDIHs E-handelsanalyse fra februar 2019 viser desuden, at bekvemmelighed har overhalet pris, når det gælder årsagen til at handle på nettet. Flere vil ganske enkelt hellere spare tid end penge. Den trend matcher konceptet hos VVS Mester.

Fast pris inkl. montering og garanti

Når VVS Mester sælger et toilet inklusiv montering, er prisen fast. Installatøren medbringer dine varer, giver garanti på både produkt og installation og rydder op efter sig.

Hos VVS Mester kalder man det “Mester i kurven”.

Klean har udviklet 2. generation af VVS Mesters E-handelsplatform

I samme omgang er den 10 år gamle og omkostningstunge 1. generations platform erstattet med Open Source.

Læg mester i kurven på vvsmester.dk

VVS Mester er en landsdækkende sammenslutning af autoriserede installatører i samarbejde med Solar A/S.

Vil du høre mere om vores arbejde med Solar?

Eller har du lyst til en uforpligtende snak om, hvordan vi kunne hjælpe jer digitalt? Så er du mere end velkommen til at kontakte Jesper