Vola.com — arkitektens digitale værktøjskasse

Det er ikke et tilfælde, at arkitekter fra hele verden bruger Volas digitale værktøjskasse flittigt. Den intuitive struktur, de omfattende projekteringsværktøjer, det store inspirationskatalog og en brugsoplevelse, som er designet til arkitekternes store skærme, gør værktøjskassen uundværlig.

VÆRDI 
Understøttelse og inspiration af danske og internationale arkitekter

KUNDE
Vola

SERVICE
Digital platform

KUNDEANSVARLIG 
Jesper Sørensen

Design, kvalitet og bæredygtighed

I en verden hvor levetiden for superbrands er faldet drastisk, formår Vola at fastholde sin verdensledende position efter mere end 50 år i markedet. Filosofien er at være tro mod design og kvalitet og samtidig fokusere på bæredygtighed i både produktion og produkter. Selv Arne Jacobsens ikoniske vandhane HV1 fra 1968 er teknologisk fornyet, så den passer til nutidens forventninger til bæredygtighed.

Siden 2011 har Vola og Klean samarbejdet om at skabe den bedst tænkelige digitale B2B platform, som inspirerer og understøtter både danske og internationale arkitekter.

Igennem årene er brugsoplevelsen på Vola.com forbedret i mange små skridt, baseret på indgående viden om arkitekters behov og arbejdsprocesser.

”Den både løsningsorienterede og kvalitetsbevidste tilgang hos Klean passer rigtigt godt til vores DNA og temperament. Det er vigtigt for os at være tæt på fagligheden og at få teknisk sparring på de mange ideer, vi får"

- Jacob Nielsen, IT chef

Løsningen, som er baseret på Open Source, fødes af data fra en række af Volas interne systemer. På den måde tilbydes hele Volas produktsortiment med alt fra produktbilleder til CAD-tegninger, godkendelser, vejledninger, forbrugsberegninger mm. Den direkte kobling mellem produkter og de utallige referencer fra prestigebyggerier over hele verden tillader arkitekter at hente inspiration og facts til gavn for egne projekter.
 
Og mens alle har fokus på at optimere digitale oplevelser på smartphones, går Vola også den anden vej. Arkitekter arbejder typisk ved store skærme, så her er brugsoplevelsen naturligvis også optimeret.

Vil du høre mere om vores arbejde med Vola?

Eller har du lyst til en uforpligtende snak om, hvordan vi kunne hjælpe jer digitalt? Så er du mere end velkommen til at kontakte Jesper