International B2B Ecommerce på 13 uger

PLIXXENT er en helt ny international virksomhed. På bare 3 måneder har Klean leveret den digitale salgskanal - en skræddersyet B2B Ecommerce løsning på 15 sprog.

VÆRDI
Digital salgskanal på bare 3 måneder

KUNDE
PLIXXENT

SERVICE
Digital platform

KUNDEANSVARLIG 
Jesper Sørensen

Velkommen til PLIXXENT

I juni 2019 indgår Covestro AG, en global producent og leverandør af råvarer til polyurethanindustrien, en aftale med kapitalfonden H.I.G. om salg af sine europæiske systemhuse. Dermed skabes en ny og stærk spiller i den europæiske polyurethanindustri: PLIXXENT. 

Med en meget kort tidshorisont skal PLIXXENT etableres som ny international virksomhed på tværs af kontorer og produktionsanlæg i 4 lande, og der er behov for hurtigt at skabe bl.a. en ny IT infrastruktur og en ny Ecommerce løsning.

Løsningen håndterer et specialdesignet bestillingsflow med individuelle sortimenter og en avanceret prisstruktur — på 15 forskellige sprog.

I løbet af blot 13 uger har vi fastlagt funktionalitet, analyseret og struktureret data, designet en oplevelse som passer til kundernes brugssituation, implementeret løsningen i Open Source platformen Magento, afviklet driftprøve og forberedt lanceringen, så kunderne får så positiv en oplevelse som muligt i overgangen til den nye platform.

Et tæt samarbejde, et fælles mindset om at fokusere på det mest nødvendige samt en transparent proces og kommunikation har været afgørende for at lykkes inden for deadline.

PLIXXENT's Ecommerce løsning er baseret på det mest nødvendige, og derfor opstår der helt naturligt en liste af ønsker til senere udvikling. Næste skridt er derfor at anvende data og kundernes feedback til at prioritere nye udviklingsopgaver i forhold til forretningsværdi.

”Når man aldrig har stået i spidsen for et Ecommerce projekt før, har man brug for et partner, man har tillid til, og som kan give god rådgivning. Kleans tydelige proces har givet stor tryghed og kravene til mig har været tydelige hele vejen”

- Jonna Jørgensen, Supply Chain Manager & projektansvarlig hos PLIXXENT

Fakta

PLIXXENT producerer og forhandler de kemiske ingredienser, som indgår i polyurethan, som anvendes i vidt forskellige produkter - f.eks. køleskabe, madrasser, fodtøj og biler. PLIXXENT har salgskontorer og produktionsanlæg i Danmark, Tyskland, Holland og Spanien. 

Læs mere på PLIXXENT.com

Vil du høre mere om vores arbejde med PLIXXENT?

Eller har du lyst til en uforpligtende snak om, hvordan vi kunne hjælpe jer digitalt? Så er du mere end velkommen til at kontakte Jesper