Nyt design til Tønder Kulturhus

Schweizerhalle i Tønder er et kulturhus med dybe rødder i lokalsamfundet og masser af historie bundet i de fysiske rammer. Tønder Kulturhus valgte Klean til at hjælpe dem med, at opdatere deres website, så den visuelle historie også kom til udtryk online.

VÆRDI
Visuelt løft på samme platform

KUNDE
Tønder Kulturhus

SERVICE
Design og UX

KUNDEANSVARLIG
Martin Pedersen

Samme platform — nyt udtryk

Et skift af platform i forbindelse med et nyt website, kan være både relativt bekosteligt og en stor mundfuld for dem der efterfølgende skal arbejde med det. Men et skift er ikke altid nødvendigt!

Hos Tønder Kulturhus var man glade for den Wordpressløsning som websitet kører på. Platformen håndterer til fulde de behov der er i organisationen - og er let for den daglige leder at betjene og opdatere når der kommer nye arrangementer. Vi valgte derfor at bibeholde både platform og content - og kunne istedet fokusere alt energi på at formidle husets visuelle udtryk.

Husets arkitektur fremstår rent, men med meget karakteristiske detaljer for den tid det er bygget. Afsættet for det nye design var derfor at fange noget af det samme - et overskueligt og rent udtryk, med detaljer fremhævet og synliggjort.

tonderkulturhus.dk

Trænger dit website til et redesign?

Bliv inspireret af vores tilgang til at binde digital forretning sammen.

Hvis du er interesseret i at høre nærmere om processen med Tønder Kulturhus eller mulighederne ved et nyt design til dit website så kontakt Martin for en uforpligtende snak.

Kontakt Martin