Thomas Sciavitsky Bentsen

Senior Consultant | Partner

Som partner og senior konsulent i Klean Kopenhagen varetager Thomas udviklingen af Kleans forretning i København, og rådgiver Kleans kunder omkring digital forretningsudvikling.

"Min ambition er at hjælpe kunderne med at få deres forretningsmæssige ambitioner omsat til bits og bytes på nettet".

Thomas er kendt som en solid netværker og forretningsudvikler, og har en række velkendte og kommercielt stærke projekter på cv'et, blandt andet fra sine otte år som forretningsudvikler og Web Distribution Manager på TV 2, og fra ligeledes 8 år i bureaubranchen hos bla. Google, Titoonic og som bestyrelsesmedlem i 727. Thomas har desuden erfaring fra bestyrelsesposter i både web­, reklame­, og forlagsbranchen, samt som erfagruppeformand hos FDIH, medlem af juryen ved e­handelsprisen og medlem af skandinaviske erfa­grupper for TV stationer.

Thomas har desuden været kreativ chef på flere prisvindende projekter i krydsfeltet mellem traditionel marketing og digitale medier. Thomas holder foredrag om blandt andet digital marketing, og brug af computerspil til reklamer og undervisning, og om hvorledes mediekonvergens bruges til at sparke gang i en digital forretning.

Når Thomas ikke drøner rundt og udvikler digitale forreninger, så er han stærkt sportsafhængig, og til enhver tid springer han op på kommando og løber en marathon, sejler rundt om Sverige i kajak, spiller golf til et encifret handicap, ellers bruges tiden på Lena og lile Leonora. Thomas har ifølge TripIt.com de sidste 3 år fløjet 463.193 km til 6 kontinenter og er medlem af De Berejstes Klub.

Ring eller skriv for at høre hvordan Thomas kan hjælpe med din forretning.

Mød Thomas på LinkedIn.

Kontakt

Email: bentsen@klean.dk

Telefon: 53 53 17 33

København

Følg os her