Ole Østergaard

Managing Director | Partner

Ole har gennem en årrække i offentlig og privat sektor arbejdet med rådgivning inden for strategi, udvikling og implementering af administrative forretningsløsninger med ERP og ESDH systemer som omdrejningspunkt.

Han har, som management konsulent, stået i spidsen for en række store implementeringsprojekter i detailbranchen og arbejdet med både systemkortlægning, procesoptimering og effektivisering. Han har desuden arbejdet med test- og kvalitetssikring i globale udviklingsmiljøer.

Som direktør og partner i Klean arbejder Ole kundevendt med digital strategi, analyser, kortlægning af integrationer (system/forretning), projektledelse og rådgiver om optimal udvikling og anvendelse af digitale koncepter.

Han har de seneste år arbejdet for kunder som TDC, KMD, XL Byg, Nic Christiansen Gruppen, IDEmøbler og ILVA.

Internt i Klean har Ole ansvaret for strategiudvikling, governance og leverance.

Ole er cand. scient. i datalogi fra Aarhus Universitet, lederuddannet i Fujitsu, uddannet Business Coach fra ID Academy og certificeret Scrum Master, ITIL og Prince 2. Han har desuden i en årrække trænet hos Gamborg Mikkelsen. 

Ole er vild med at skrive og er forfatter til bogen Stilheden Kalder. Han har desuden hele sit liv skrevet og spillet musik. Til daglig lægger han en tung og rytmestærk bund som bassist i bandet Album. 

Besøg Ole på LinkedIn.

Kontakt

 

 

Email: ole@klean.dk 

Telefon: 24 63 01 92

Aarhus

 

Følg os her